Skinbooster

Restylane Skinboosters

Du kan føle forskjellen

Drømmer du om en strålende frisk og glatt hud som gjør at du føler deg vel? Restylane® Skinboosters™ gjør det lett å bli glad i huden sin igjen.

Etter noen behandlinger spesielt tilpasset din hud, vil du oppdage at du har fått en glattere, smidigere og mer strålende hud. Du kan også få sunnere hud i ansiktet, på hendene, halsen og brystpartiet (dekolletasje). Resultatene kan få deg til å oppleve huden din på en helt ny og positiv måte.

Restylane Skinboosters har vært brukt som estetisk behandling av leger i 15 år, og i løpet av disse årene har det blitt utført over 5,5 millioner behandlinger.

  • Det vanlige er 2–3 injeksjonsøkter med 2–4 ukers mellomrom, slik at hudens elastisitet og glatthet gjenopprettes gradvis
  • I samråd med behandleren din kan dere sette opp jevnlige oppfølgingsøkter (ca. hver 6. måned) for å oppnå langvarige resultater

Kliniske studier dokumenterer at Restylane Skinboosters har langvarig effekt i form av forbedret elastisitet i ansiktet og på hendene i opptil 12 måneder etter den første behandlingen.

Områder som kan behandles

Restylane Skinboosters er allsidige og effektive produkter som korrigerer hudproblemer i ansiktet, på halsen, brystpartiet og hendene.