Kjemiske peelinger

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende og fremme vekst av ny hud. Vi oppnår gode resultater på hud med solskader, fine linjer, arr, grove porer og pigmenteringsforstyrrelser. En kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetisk behandling hvor stabiliserte virkestoffer som har en lavere pH enn hudens egen påføres huden. Det skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av nye hudceller og du vil oppleve å få en friskere med et forbedret utseendet i epidermis.

Hva kan du forvente under behandlingen?

Under behandlingen og etter at syren er påført kan man oppleve prikking, svie samt varme i huden. Man kan også oppleve noe rødme i huden, denne kan vedvare videre etter behandlingen men avtar innen de neste 24 timene.

Etter behandlingen

I løpet av de neste 1 til 14 dagene kan man  oppleve at den gamle huden flasser av, dette er avhengig av hvilken kjemisk peel som er anvendt i behandlingen. Noen kjemiske peelinger gir en lengre nedetid enn andre. Huden kan oppleves som varm og rød etter behandlingen.

Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag, eller aktiviteter som vil øke /gi varme til huden.  Du skal unngå soleksponering samt at du må bruke solkrem etter behandlingen.

Behandlingsforløp

For optimal hudforbedrende effekt på spesifikke hudproblemer, anbefales det å ta en kur på alt fra 3- 8 behandlinger. det varierer ut ifra hva man ønsker å jobbe med. Akne, pigment og en generell forbedring av hudhelsen kan man oppnå etter 2-3 behandlinger. Dersom man ønsker å jobbe med arr eller fine linjer vil det kreve flere behandlinger. Enkelte kjemiske peelinger er egnet som party-peel og vil gi huden en fantastisk glød om den tas i forkant av en anledning. Ved en party-peel vil det da være tilstrekkelig med en behandling for å få den effekten man ønsker.

Gjennom en konsultasjon og en hudanalyse kommer vi frem til hvilke syrer som passer for dine fokusområder og din hud. Det er avgjørende for et godt resultat at man i tillegg til behandlinger har et godt og tilpasset hjemmeprogram. Vi setter opp et tilpasset hjemmeprogram for deg og din hud.